Peminat

Wednesday, November 10, 2010

023

CIPTAAN TUHAN

jauh berjalan luas pandangan
new entry ni just mahu share gambar-gambar menarik
gambar ciptaan Allah
sepanjang sampling dan riadah
sempat menikmati keindahan alam
terima kasih buat kamera canggih sedara pojie
tanpa kamera beliau xdapat la nak snap gambar-gamba menarik
so tengok je la gambar-gambar kat bawah ni ye
zassssssssss........


BUKIT CERAKAH SHAH ALAM


 buah ni tak tau boleh makan @ tak... tapi macam boleh


buah asam keping


bunga dalam air


 putaran ikan


 buah koko


 buah belimbing


 bunga pokok bendi


TAMAN NEGARA PAHANG (KUALA KENIAM)

 buah yang tak tahu apa namanya...


 bunga pokok hutan..juga tak tahu nama


cendawan yang sangat comel

insyaAllah ada rezeki dan luas pandangan mahu tangkap banyak lagi gamba ala-ala alam semulajadi ni...
bersua lagi di lain kali yer kawan-kawan

3 comments:

Azni Azlan said...

leh jadik photographer ni apis..hoho

Syaratul Ain Muhammed Hafiz said...

cendawan tu kalo msk steamboat, or kuetiew kungfu pon sodap~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

yeszaaa...apis yg sgt berbakat dlm fotography!!!