Peminat

Monday, November 22, 2010

024

OH KERANA AWARD....
Salam... Alo prennnsss...
Entry sebelom esok yakni tengah malam buta ni aku kene wat HOMEWORK bak kate pakcik POJIE. Ni semua gara-gara name aku dah naik kat blog beliau.. Jutaan trima kasih buat pakcik sebab ntah brape kali die menglamerkan aku. Glamour gitu
Ni bayar utang la ni post balik award ni kan....hehehee


1) Dunia Patik dimata aku:

Soklan Phd kot... gile nak jawab... tapi Dunia Patik dah ramai peminat... sangat teruja ngan hasil karya beliau...sangat hebat sebab slalu post new entry

2) Nama blog aku dan kenapa diletakkan nama ini :
Nama blog aku namanye TINTAKACAPENAKU:  ..meh cuba hayati skit? TINTA maksudnya DAKWAT.. KACA maksudnya SCREEN PC or LAPTOP... PENA maksudnye PEN yang leh menulis la kan dan last skali KU mesti la maksudnya AKU... So jadilah sebuah karya ala-ala grand gitu.. TINTAKACAPENAKU... hambek.....

3) Nama URL dan datang mana idea utk URL blog aku nih:
http://tintakacapenaku.blogspot.com/ same je dengan tajuk blog tu kan...senang cite same je idea atas nun...

4) Apakah KAEDAH yang ditulis dalam blog ni :
simple jer... hentam dan ikot mood... rase nak menulis aku tulis jer... kekadang nak besastera..kekadang nak befoto... kekadang mau kasi info...kekadang mau hentam... kiranyanya HENTAM KARUMO..setle

5) Apakah PERASAAN bile melihat blog orang lain cantek but its not me :
Perasaan ni macam perasaan nak SUNAT hambek . haha... lantak pi la..aku nak santekkan blog ni slow2.. biar lambat asal happy x gitu...

6) BILAKAH blog ni diwujudkan :
TINTAKACAPENAKU ni muncul MAY 2009..tp tak aktif sehingga da mood nak wat balik blog
ni semua sebab ZULKIFLI SAADON  sibuk suh aktif balik n MUN sibuk bace blog kawan-kawan die

7) Siapakah orang yang PERTAMA menjadi followers aku :
Org pertama mungkin jatuh kepada saudara ZULKIFLI SAADON

8) Sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini :





Pada korang yang ditag, sebelum mengambil AWARD sila buat entri dan jawab soalan-soalan seperti patik jawab. Selesai jawab sila LINK kan semula ke sini yea. selamat mencuba.!!


Jumpa lg dilaen entry yee..

Zassssssss.......

4 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TQ ye hencek apis cz terima award patik ni...hehehe...keep it yeee!!!

HafizMalek said...

wehhh cepatnye ko tau...haha...welcome2

yaumil hidayah said...

oi apis! ada blog ko ek..meh follow aku.hihi ^^ http://yaumilhidayah.blogspot.com/

HAFIZ MALEK said...

ak follow dah... gune blog yg baru tu... cantek punyer